A KRPT Medical Kft 2014 óta segíti nemcsak a magyar, de számos európai egészségügyi intézmény munkáját is. Kezdetben kizárólag diagnosztikai eszközök szervíz szolgáltatójaként álltunk Partnereink rendelkezésére. Tudatos szakmai építkezésünk eredményeként mára már büszkén mondhatjuk, hogy átfogó megoldásokat szállítunk szerviz, értékesítés, szervezet- és folyamatszervezés területén egyaránt.

A tevékenységünk alapját jelentő szerviz feladatokat a GE Healthcare üzletágánál és egyéb, piacvezető egészségügyi szerviz szolgáltatóknál elsajátított több, mint 60 évnyi tapasztalattal rendelkező mérnök csapat látja el. Kollégáink felkészültségét a gyártók által kibocsátott bizonyítványok, valamint elégedett visszatérő ügyfeleink és több ezer sikeresen megoldott műszaki probléma igazolja.

A diagnosztikai eszközök javítása, mint alap tevékenység kiegészítéseként szinte a kezdetektől biztosítjuk a készülékek üzemeltetéséhez szükséges fogyóanyagok, tartozékok elérhetőségét, illetve folyamatosan bővítjük az általunk szervizelt készülékek típusának és gyártóinak listáját.

A szerviz feladatok mellett folyamatosan bővül értékesítési tevékenységünk is. Elsőként a Bionet diagnosztikai berendezéseinek magyarországi bevezetésére kaptunk lehetőséget 2017-ben.

Az azóta eladott számos eszközről kapott pozitív visszajelzés igazolta, hogy a magyar egészségügy igényeit jól kielégítő termékcsalád mellett tettük le a voksunkat. Ugyanebben az évben – a magyar piacon szintén újnak számító, a Balti-térségben leggyorsabban növekvő korházi bútorzat gyártó- JSC Taneta korházi ágyainak, vizsgáló-, rehabilitációs és ápolási eszközeinek forgalmazási jogát sikerült elnyernünk. A Taneta és Golem ágyainak kiváló funkcionalitását 2018 őszétől már az észak-európai piacon piacvezető Care of Sweden antidecubitus rendszereinek kényelmével együtt tudjuk kínálni.

Cégünk legújabb elismerése, hogy 2019. márciusában elnyertük a francia Echosens magyarországi képviseletének jogát, amivel a hepatológiában egyedülálló FibroScan technológia kizárólagos magyarországi forgalmazója lehetünk.

Szolgáltatásaink állandó magas színvonalát a 2016-ban elnyert és azóta folyamatosan megújított ISO 9001 minősítésünk biztosítja Önnek.

Kárpáti Péter
alapító
Cégünk 4 szóban összefoglalva:

kompetens

K

Kollégáink gyártói tréningeken megszerzett tudása és az évtizedes tapasztalat biztosítja, hogy a gyári javítási előírások mentén végzik a javításokat, karbantartásokat, minden esetben.

rugalmas

R

Költségkímélő szemléletünk, kollégáink több, mint 60 évnyi, egészségügyi készülékek szervizelésében szerzett tapasztalata biztosítja a hatékony és zavartalan betegellátást.

pontos

P

A vállalt határidőn belül, a megkívánt minőségben, az elvárt dokumentációval, gyártói tréningeken szerzett tudást felhasználva dolgozunk, minimalizálva az állásidőt.

teljeskörű

T

Orvostechnikai vagy gyógyászatot kiszolgáló eszközök: Külön-külön szervizszolgáltatók, beszállítók helyett egy kézben integráljuk partnereink javítási és karbantartási tevékenységeit.