free site templates
KRPT Medical

Bemutatkozás

A KRPT Medical Kft 2014 óta segíti nemcsak a magyar, de számos európai egészségügyi intézmény munkáját is. Kezdetben kizárólag diagnosztikai eszközök szervíz szolgáltatójaként álltunk Partnereink rendelkezésére. Tudatos szakmai építkezésünk eredményeként mára már büszkén mondhatjuk, hogy átfogó megoldásokat szállítunk szerviz, értékesítés, szervezet- és folyamatszervezés területén egyaránt.

A tevékenységünk alapját jelentő szerviz feladatokat a GE Healthcare üzletágánál és egyéb, piacvezető egészségügyi szerviz szolgáltatóknál elsajátított több, mint 60 évnyi tapasztalattal rendelkező mérnök csapat látja el. Kollégáink felkészültségét a gyártók által kibocsájtott bizonyítványok, valamint elégedett visszatérő ügyfeleink és több ezer sikeresen megoldott műszaki probléma igazolja.
A diagnosztikai eszközök javítása, mint alap tevékenység kiegészítéseként szinte a kezdetektől biztosítjuk a készülékek üzemeltetéséhez szükséges fogyóanyagok, tartozékok elérhetőségét, illetve folyamatosan bővítjük az általunk szervizelt készülékek típusának és gyártóinak listáját.

A szerviz feladatok mellett folyamatosan bővül értékesítési tevékenységünk is. Elsőként a Bionet diagnosztikai berendezéseinek magyarországi bevezetésére kaptunk lehetőséget 2017-ben. Az azóta eladott számos eszközről kapott pozitív visszajelzés igazolta, hogy a magyar egészségügy igényeit jól kielégítő termékcsalád mellett tettük le a voksunkat. Ugyanebben az évben -a magyar piacon szintén újnak számító, a Balti-térségben leggyorsabban növekvő korházi bútorzat gyártó- JSC Taneta korházi ágyainak, vizsgáló-, rehabilitációs- és ápolási eszközeinek forgalmazási jogát sikerült elnyernünk. A Taneta ágyainak kiváló funkcionalitását 2018 őszétől már az Észak-Európai piacon piacvezető Care of Sweden antidecubitus rendszereinek kényelmével együtt tudjuk kínálni.
Cégünk legújabb elismerése, hogy 2019. március 18-án elnyertük a francia Echosens magyarországi képviseletének jogát, amivel a hepatologiában egyedülálló FibroScan technológia kizárólagos magyarországi forgalmazója lehetünk.

Szolgáltatásaink állandó magas színvonalát a 2016-ban elnyert és azóta folyamatosan megújított ISO 9001 minősítésünk biztosítja Önnek. 


Cégünket négy szóban összefoglalva:

Kompetens

K
  • Kollégáink gyártói tréningeken megszerzett tudása és az évtizedes tapasztalat biztosítja, hogy a gyári javítási előírások mentén végzik a javításokat, karbantartásokat, minden esetben.

Rugalmas

R
  • Költségkímélő szemléletünk, kollégáink több, mint 60 éves, egészségügyi készülékek szervizelésében szerzett tapasztalata biztosítja a hatékony és zavartalan betegellátást.

Pontos

P
  • A vállalt határidőn belül, a megkívánt minőségben, az elvárt dokumentációval, gyártói tréningeken szerzett tudást felhasználva dolgozunk, minimalizálva az állásidőt.

Teljeskörű

T
  • Orvostechnikai vagy gyógyászatot kiszolgáló eszközök: Külön-külön szervizszolgáltatók, beszállítók helyett egy kézben integráljuk partnereink javítási és karbantartási tevékenységeit.
Bisnode tanusitvany
Címünk

Késmárk u. 16.
Budapest 
1158 

Elérhetőségek

office@krpt.hu
service@krpt.hu
+36 70 629 5401

Cégadatok

HU24978819-2-42
cj.: 01-09-192686
12010611-01687347-00100001